FC Savio - Vet Aalter : 2 - 1

Datum: 05/11/2010 20:00
Plein: Daverlo

Met een wederoptredende Beef in het doel, leek FC Savio een makkelijke voetbalavond tegemoet te gaan tegen Maria-Aalter dat vorig jaar nog met 7-1 werd ingeblikt. Na vijf minuten opende Seynie de score en de Savio express leek vertrokken. Enkele minuten later haalde Wael knap de achterlijn en bood zo Vic de 2-0 aan. Nadien volgenden nog enkele goeie kansen maar FC Savio vertikte het Maria-Aalter dood te knijpen. We gingen rusten bij een 2-0 voorsprong maar hadden toen reeds de zege moeten veiligstellen! In de tweede helft startte FC Savio slap en ongeconcentreerd. Dat resulteerde in een tegendoelpunt na een misverstand tussen Beef en Stoffel. De bezoekers begonnen te geloven in een stunt en FC had moeite om de bal in eigen rangen te houden! Desondanks ons mindere spel kregen we een karrenvracht aan corners die iedere keer net niet werden afgemaakt. ‘Teye baas’ had er wellicht wel eentje ingekopt! Volgende week verwachten we hem terug op de pinantiestip!
In de allerlaatste minuut kreeg Maria-Aalter nog een corner die vakkundig van de lijn werd gered door Wael wat hem de man van de match opleverde. Door een sterke collectieve prestatie hield FC Savio stand, maar volgende week tegen de fris spelende leiding zal het beter moeten! Men weze gewaarschuwd! (tb)