Vet Blankenberge - FC Savio : 4 - 2

Datum: 09/09/2016 20:30
Plein: Blankenberge

Voor de eerste verplaatsing van het seizoen moesten we naar Blankenberge. Daar stond ons niet alleen een oud kunstveld te wachten maar ook een evenwaardige tegenstander. In het begin waren we de betere ploeg en konden we zelfs scoren. Na onze goal zette Blankenberge meer druk en kregen we het wat moeilijker met hun vrij lopende man. Na een paar rare beslissingen van de scheidsrechter, kon Blankenberge een paar minuten voor de rust toch gelijk maken. Met een 1-1 gingen we rusten. Tijdens de rust zetten we de koppen even bij elkaar en spraken we af hoe we de vrij lopende mannen gingen vastzetten. In het begin van de 2e helft waren wij weer de betere ploeg en konden we weer op voorsprong komen na een mooie 1-2 actie. Na onze goal zakten we wat terug en lieten we de andere ploeg meer in het spel komen. Na een zondagsschot van enkele meters ver en een penalty ging Blankenberge op en over ons. We lieten echter onze koppen niet hangen en konden toch nog een paar mooie acties maken maar jammer genoeg stuiten we elke keer op de goeie doelman van Blankenberge. Net voor affluiten kon Blankenberge dan nog de 4-2 scoren en werd dit uiteindelijke de uitslag. (pb)