FC Savio - Time Out Eernegem : 3 - 3

Datum: 06/01/2017 20:00
Plein: Gulden Kamer

Het was koud, ijzig koud. Maar door ons kunstgrasveld kon er gevoetbald worden, goed gevoetbald worden!

Tegenstander onbekend, maar in de eerst 3 minuten zagen we dat het niet hun eerste keer was dat ze samen speelden. Toch kon Savio het deken naar zich toetrekken en 1-0 op voorsprong komen na goed storen van Adriaan.

De wedstrijd ging op en neer en was evenwichtig. Toch bij de eerste echte kans van Time-Out stond het net voor rust 1-1 op het scorebord.

Even bijkomen was de boodschap, want Savio had al veel gelopen de eerste helft. Maar we dachten toch fysiek sterker te zijn dan hen tot het einde van de match.

2de helft, zelfde spelbeeld. Beide ploegen die voetbal speelden, soms een een opstootje maar dit alles in een faire kader. Na een mooie saviaanse aanval over de linkerkant komt mathijs alleen voor doel en werkt (na een grote brug bij de keeper) beheerst af. 2-1.

Savio op voorsprong, Savio moet nu doordrukken. Maar Time-Out blijft zijn spel spelen en wordt daarvoor beloond met de 2-2.

Nog 10 minuten te spelen, wereldsave van Siebe die de 2-3 uit ons doel ranselt.

Nog 7 minuten te spelen, Savio drukt nogmaals door en Adriaan legt zijn 2 de van de avond in het mandje 3-2.

Echter blijkt Savio toch meer krachten te hebben verdaan dan gedacht. De tegenstander blijkt de laatste 5 minuten fysiek sterker te zijn.

Nog een paar minuten te spelen, duwfout in de carré, strafschop voor Time-Out.
Siebe naar de goede hoek, maar bal wordt hard getrapt en vliegt in de goal. 3-3
Mooie match, maar 3x op voorsprong komen en toch 3-3 spelen heeft toch een kleine wrange nasmaak.