Met 13 spelers stond Savio klaar om de winst binnen te halen tegen Blankenberge. Voor Stoffel was
dit een memorabel moment, het was zijn 500 ste match voor Fc Savio.

De eerste 15 min van de match gebeurde er niet veel. Beide ploegen testen elkaar wat uit. Dit
veranderde echter wanneer Kasper rond de 20 ste min de achterlijn haalt en de bal terug legt op Bert
die hem mooi binnen legt. Nog geen 5min later was het weer zover 2-0 voor Savio. Ditmaal scoorde
Thijs op een voorzet van Mathias. Na nog wat acties en een mooie redding van onze Pieter besloot
de ref om de rust in te duiken. Na allemaal wat gedronken te hebben begonnen we aan de 2 de helft.
De 2 de helft ging al snel van start. Nog geen 5min aan het spelen en Bert besluit om Mathias diep te
sturen. Mathias laat de kans niet liggen en schiet staalhard op het doel. De bal gaat binnen en zo
staat het 3-0 voor Savio. De thuis zet op maar al snel kan Thijs de bal veroveren. Na een solo actie
geeft hij een voorzet die Bert binnen kopt. Na een blessure bij Blankenberge gaan ze met 10 verder.
Na wat rust in het spel te hebben gebracht vinden Savio nog maal een gaatje in de verdediging van
Blankenberge. Ditmaal is het Beef die ervan kan profiteren. Beef geeft een voorzet die Kasper kan
binnen koppen. De laatste goal van de match is een herhaling van de eerste. Al weer haalt Kasper de
achterlijn en legt hij de bal af richting penaltypunt, ditmaal is het Mathias die gevolgd is en hem
binnen legt. De ref besluit om de match te beëindigen op een 6-0 voor Savio.
Een clean sheet voor de keeper en 6/6 voor Savio. (kvdb)