Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

FC Savio - SK De Buize : 3 - 1

Datum: 14/09/2018 20:00
Plein: Tempelhof

Verslag:

Op een warme vrijdagavond moesten we thuis tegen SK De Buise spelen. Altijd een leuke ploeg om tegen te ballen. Met een gemiddelde leeftijd van 24,5 jaar stond er zelden een jongere selectie klaar om te strijden in de kooi van Tempelhof.

Het werd meteen duidelijk dat zowel Savio als De Buise gekomen waren om te voetballen. We zagen veel combinatievoetbal van beide kanten, er zat duidelijk muziek in. Grote kansen ontbraken echter nog om er een echt feest van te maken. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen deze kansen er wel maar we misten duidelijk onze afwezige spitsen om ze af te maken.
5 minuten voor het rustsignaal sloeg het noodlot plots toe. In een ongelukkig duel kreeg Minne een duw waardoor die vol op de enkels van Beef kwam te staan. Beef mocht rechtstreeks naar de scanner en kreeg daar het zwaar verdict te horen: minstens 3maand uit. Hopelijk zien we hem rap na de winterstop terug op het veld.

Zo was Pieter plots de enigste Saviaan die ouder was dan 25 jaar. Dit had de tegenpartij ook snel door want tegen het snel geweld konden ze niet op. Het was nog maar een kwestie van tijd vooraleer de eerste tegen de netten ging. En dat bleek: de vaak infiltrerende Thibault werd diep gestuurd, omspeelde in 1 ruk zowel de buitenspelval als de keeper, zijn vingers doen er nog zeer van. De teruggekeerde verdediger hielp ons wat om de 1-0 zelf binnen te leggen.
Nog geen 5minuten later kwam Michiel vanop links mooi naar binnen om hem heerlijk over de keeper te krullen. 2-0, boeken toe!
Siebe zag zijn uitstekende match nog bekroond worden met een verdient doelpunt. Hij werd mooi aangespeeld door Buffel waarmee hij met 1 sleep de 2 verdedigers uitspeelde en alleen voor de keeper kwam, vervolgens schoot hij met z'n chocoladebeen de bal mooi in de kortste haak.
Jammer dat we Pieter B geen 2de clean sheet op rij konden schenken, maar dat deerde de feestvreugde niet. 9/9 we're undefeated!

We onthouden nog een pegel die uiteen spatte op de lat van Mathijs en een tackle van Thibault waarmee hij zo een 2de blessure op zijn conto had staan. Een gele kaart was hier op z'n plaats geweest.
Volgende week geen wedstrijd om de week erna tegen Time-Out Eernegem te spelen. Sinds het bijhouden van de statistieken in het seizoen 05-06 is het Savio nog nooit gelukt om de eerste 4 wedstrijden van het seizoen winnend af te sluiten. Let's write some history(st)

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Siebe Timmerman
21
1
Thibault Geerardyn
14
1
Bram Van Den Berghe
12
Mattijs Tant
12
1
Pieter Blomme
4
Louis Verplancke
3
Brecht Minne
3
Michiel Roelens
1
1
Bert Buffel
1
1
Steve Kellner
1
Cedric Beukelaer
0
Pieter Decloedt
0

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!