Datum: 15/02/2019 20:00
Plein: Tempelhof

Verslag:

Eerste helft
Vandaag speelden we tegen de Rickvrienden met een experimentele spits. Kasper mocht zijn verdediging inruilen voor diepe spits. Al vanaf het begin werd het duidelijk dat we met een geduchte tegenstander te maken hadden. De tegenstander kwam als eerst op voorsprong maar niet veel later maakten wij vanop een stilstaande fase de gelijkmaker. Thijs kopte de vrijetrap van Siebe aan de 2e paal binnen. Langs beide kanten bleef de druk groot en enkele mooie acties zorgden ervoor dat zowel wij al de tegenstander op voorsprong konden komen.

Tweede helft
Met goeie moed begonnen we aan de 2e helft. We merkten dat de tegenstander vermoeid geraakte maar ondanks we flink druk zette en paar mooie kansen hadden, lukte het niet om te scoren. Kasper kon zich na een mooie actie oog in oog brengen met de keeper maar scoren lukt niet. Ook de Rickvrienden hadden hele grote kansen, maar door enkele goede reddingen van onze keeper bleef het lang 1-1. Door balverlies van ons kon de tegenstander toch scoren en was het moraal van ons een beetje zoeken. Al snel na de 1-2 vielen nog doelpunten en werd een overdreven uitslag van 1-4 het eindresultaat.
Na een goeie match verlieten we het veld met een dubbel gevoel. Als we in de eerste 10 min van de tweede helft een doelpunt konden maken ging de uitslag misschien helemaal anders hebben uitgezien. (pb)