SK De Buize - FC Savio : 0 - 7

Datum: 01/03/2019 20:15
Plein: Sportcomplex Aalter

Verslag:

Op een kille vrijdagavond op een veld vlak aan de E40. Geen kunstgras, wat modder en crappy verlichting! De sfeer van de oude dagen kwam nog eens bovendrijven en dan is FC Savio op zijn best. Savio begon sterk en vooral Jasper die na lange afwezigheid voor het eerst een volledige helft speelde was erg bedrijvig. Met 2 mooie assists zette hij eerst Pieter en nadien ook Matthias op weg naar een verdiende 0-2 voorsprong. Nog voor de rust scoorden ook Thijs (met nieuwe Kaiser voetbaldschoenen), nog eens Matthias en ook Jappie ( na mooie voorzet van Mattijs) nog voor FC Savio. Een super efficiƫnt FC sloeg SK Buize al voor de rust helemaal murw. Na de rust ging de partij goed op en neer. Maar het was Savio die de controle over de wedstrijd behield. Thomas bediende Thijs tot tweemaal toe waardoor de mooie 0-7 overwinning een feit was. Savio recht zijn rug na enkele moeizame weken. Op naar de volgende! (tb)