Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

FC Savio - Vet Knesselaere : 4 - 4

Datum: 07/12/2018 0:00
Plein: Daverlo

Verslag:

Doordat OLVA forfait gaf moesten we noodgedwongen op zoek naar een nieuwe tegenstander. Uiteindelijk kwamen we uit bij VET Knesselare. Met 13 spelers (waarbij nog een aantal tieners en jonge twintigers) konden we spreken van een goede opkomst.
Doordat Pieter nog steeds in de lappenmand ligt moesten we andermaal beroep doen op een veldspeler die in de goal wou plaatsnemen. Ditmaal nam Siebe de 1ste helft voor zijn rekening en Simon de 2de.

In de eerste helft had Savio het aanvankelijk moeilijk met VET Knesselare, ze hanteerden duidelijk voor een aanvallende opstelling met veel lopers die vaak achter de linies liepen. Gelukkig voor ons was er veel rugwind waardoor de bal telkens juist te ver door rolde. Tegen de gang van het spel in kwam Savio 1-0 voor door een blunder om U tegen te zeggen van de keeper van VET. Titus kon zo een van zijn makkelijkste doelpunten uit zijn nog prille Savio-carièrre maken. Net voor afblazen van de eerste helft maakte VET verdiend gelijk. Een bal van net buiten de 16 werd laag in de kortste hoek getrapt. 2 kansen, 2 goals.

In de 2de helft kwamen er enkele nieuwe krachten op het veld en dat bleek een goede oplossing. Savio begon meer en meer te voetballen en kreeg een aantal kansen die we normaal altijd moeten scoren. Zoals zo vaak in het voetbal wordt de goal dan aan de overkant gemaakt. Ditmaal werd de bal wel goed diep gestoken waarbij de spits van VET vanuit een scherpe hoek de 1-2 kan maken. Niet veel later waaide een verloren bal nog over Simon in goal, duidelijk een doelpunt gemaakt door de wind.
Dit was het Signaal voor FC om wakker te worden en onze kansen af te maken. Dit gebeurde nu ook. Een afvallende corner werd door Siebe in 1 tijd stilgelegd voor zijn linker en krulde hem vervolgens mooi in de verste haak. Niet veel later mocht Siebe achter de bal staan bij een vrije trap, die hij nadien op het hoofd van Titus borstelde: 3-3. Savio drukte door en kreeg een penalty na een (2de?) handsbal in de 16m. Capo Bram nam zijn verantwoordelijkheid en besloot zijn jubileummatch te verzilveren met zijn eerste (en enigste?) van het seizoen. Voortaan mag hij zich opnieuw concentreren op het verdedigen.
De 4-4 kwam er alsnog ongelukkig waardoor we nog een onverdiend gelijkspel kregen.

Door dit gelijkspel blijft de balans positief met 27/39. Volgende week spelen we alweer de laatste wedstrijd van 2018 en hopen we de heenronde te kunnen afsluiten met 30 punten. Een totaal waar we voor het seizoen voor getekend zouden hebben.
(st)

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Siebe Timmerman
34
1
1
Bram Van Den Berghe
15
1
Mattijs Tant
14
Titus Hespeel
8
2
Bert Buffel
5
Louis Verplancke
4
Kasper Vandenbroucke
2
Maarten De Sloovere
1
Pieter Decloedt
0
Brecht Minne
0
Simon De Leersnijder
0
Cedric Beukelaer
0
Michiel Roelens
0

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!