FC Savio - Vet Aalter : 2 - 2

Datum: 08/03/2019 20:00
Plein: Daverlo

Verslag:

Aan het begin van de match merkten we direct dat de mannen van Aalter veel ruimte weggaven op het middenveld en langs de flanken. We namen de wedstrijd in handen, maar niet veel later volgden twee opdoffers : Thijs viel geblesseerd uit na een stevig duel en door een kleine miscommunicatie tussen verdediging en keeper, stond de 0-1 score al snel op het bord... Titus vervangde Thijs op de 6 positie en na even zoeken kwamen de kansen er vanzelf. Via een knappe actie van Jan kon Jappie de 1-1 binnentikken. De overige minuten had fc Savio de beste kansen, helaas was de afwerking telkens nipt afwezig...
De tweede helft volgde het stramien van de eerste. Heel wat onafgewerkte kansen aan onze kant en soms een tegenprek die tellens door de goed georganiseerde verdediging ongedaan werd gemaakt. Uiteindelijk kon Simon via een plaatsbal, net uit de zestien, de 2-1 op het bord toveren. De wedstrijd einde uiteindelijk toch nog op een onverdiende 2-2 score nadat de bal achterin niet weg geraakte. We kunnen concluderen dat we de overmacht en de kansen hadden om een beter resultaat neer te zetten, helaas was de afwerking telkens afwezig en werden de punten tussen Savio en Aalter gedeeld. (sdl)