Vet Aalter - FC Savio : 2 - 7

Datum: 17/03/2006 20:30
Plein: Maria-Aalter

Op een mooie grasmat trok Savio al van in het begin ten aanval. Met mooie combinaties werden kansen afgedwongen, maar het was wachten tot Ansfried na twee ballen op de lat kon binnentikken. De Savianen bleven baas, maar achterin werd een misverstand in de verdediging genadeloos afgestraft zodat alles weer te herdoen was. Savio bleef echter zeer geduldig in de opbouw en kon plots binnen de tien minuten driemaal scoren. De mee opgerukte Bart Debeer, Sam en tenslotte Seynie konden de niet eens overdreven 1-4 ruststand vastleggen.
Na de rust speelde Maria-Aalter een stuk hoger en gegroepeerder, maar toch bleven de kansen komen voor de bezoekers. Uit de hele reeks kansen konden het spitsenduo en Koen nog doelpuntjes scoren. Maria-Aalter redde de eer met een mooie combinatie en dito afwerking, zodat we toch nog even de ploeg herkenden die in de heenronde op Daverloo kwam winnen. Een pluim ook voor de uitstekende scheidsrechter, de enige op verplaatsing dit seizoen die de vergelijking kan doorstaan met onze thuisref.
Het lijkt erop dat het seizoen te vroeg eindigt voor FC Savio dat steeds beter begint te spelen. (cs)