FC Savio - Stad Brugge : 3 - 3

Datum: 06/09/2013 20:00
Plein: Daverlo

Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd FC Savio – Stad Brugge op het programma, voor alle spelers de eerste test van het nieuwe seizoen. Savio begon het best aan de partij, het combineerde goed en dwong enkele kansen af, maar de bal wou niet in het net. Na tien minuten viel dan toch de eerste goal, maar dan voor Stad Brugge weliswaar. Savio hernam het spel en bleef naar de voetballende optie zoeken. Weer kwamen hier enkele kansen uit, en weer werden ze niet benut. Stad Brugge kon af en toe eens tegenprikken en na 23 minuten prikten ze de 0-2 tegen de netten. Ook nu bleef savio combineren en 3 minuten later prikte Savio de 1-2 binnen. Dit was ook de stand aan de rust.
Savio startte gretig aan de tweede helft en al rap Maakte Teye de 2-2, Savio was daarna de betere ploeg en gaf amper kansen weg. Na een kwartier in de tweede helft bracht Adriaan Savio op voorsprong. Daarna begonnen we iets rustiger te spelen en 5 minuten later prikte Stad Brugge de 3-3 op het bord. Dit was meteen ook de einduitslag.
Savio kan terugblikken op een goeie wedstrijd waarin het bij moment zeer goed combineerde.