FC Savio - Stad Brugge : 3 - 6

Datum: 05/09/2014 20:00
Plein: Rust Roest

Een beetje zoals club-anderlecht kende deze match twee gezichten waarbij de score 3-6 een vertekend beeld geeft van het verloop van de wedstrijd. FC savio was baas in de eerste helft, op één van de eerste counters was het al meteen raak. 1-0 en de verdediging van Stad Brugge zag er onzeker uit waardoor we volop in de aanval gingen. Op een corner werd de 2-0 gescoord en een daarop volgende counter waarbij een drie tegen één situatie goed werd uitgespeeld resulteerde in een goede uitgangspositie om de tweede helft aan te vatten. 3-1 stond het na het eerste fluitsignaal, Savio goed georganiseerd, we waren er allemaal gerust in.

De tweede helft werd aangevat vol goeie moed maar er werd blijkbaar te veel brandstof verbrand tijdens de eerste helft waardoor de motor begon te sputteren. Misschien is het de schuld van de zomerterrasjes, was de input bier wat te hoog deze zomer, hierover kan enkel gespeculeerd worden. Stad Brugge nam de match dus over en de speler die in de eerste helft nog in bedwang werd gehouden door het Boutenduo op het middenveld was als flankaanvaller een niveau te hoog voor een vermoeid savio. De organisatie was weg en de kansen werd niet meer afgemaakt. (overdreven) gevolg: 3-6. (tg)