Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

Sponsors

 

Hoofdsponsor: BARISTRO LE STAFF

Voor en na de wedstrijd wordt er telkens afgesproken in de gezellige "baristro" van onze sponsor Staf. We vinden er grote keus aan bieren, cocktails en frisse dranken die goed passen bij de lekkere hapjes na de wedstrijd. Omdat die hapjes telkens heerlijk smaken, plannen we er ook onze etentjes rond nieuwjaar en op het einde van het seizoen. (lees meer)

 

Materiaalsponsors:

Verzekeringen Maréchal is een specialist in verzekeringen en staat eerst en vooral aan de kant van de klant. Het kwaliteitslabel Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar is bovendien een garantie op keuze, prijs, advies en service in alle onafhankelijkheid. (Gaston Roelandtsplein 20 te Assebroek, tel 050/28.80.70)

Moeder Babelutte verwent ons al vele jaren met de enige echte Babelutten. Het eten van deze botersnoepjes is een absolute traditie aan de Belgische kust en staat symbool voor vakantiegevoel. Enkel Moeder Babelutte is in staat om de originele Babelutten te maken volgens het twee eeuwen oude recept van "Mère Babelutte" Rosalie Desmedt. (www.moederbabelutte.com)

Dakwerken Schuermans: Een nieuw dak? Of renovatie en aanpassing van een bestaand dak? Dakwerken Schuermans zorgt voor de professionele uitvoering van al uw plannen. (Sint-Andries Brugge, tel 0484/50.51.12)

Glashandel Hongerloot in Sint-Andries heeft 3 generaties aan kennis en ervaring. Alexandre Hongerloot de grootvader van zaakvoerster Isabelle Hongerloot, heeft de zaak opgericht in 1936. Met deze achtergrond, is de professionaliteit van Isabelle Hongerloot geen verassing! Alles bij elkaar heeft ze al 20 jaar ervaring! (www.glashandelhongerloot.be)

Immo Lescrauwaet, een naam die reeds 30 jaar bekend klinkt in Brugge en ruime omgeving. Met ons 8-koppig team staan we dagelijks tot uw dienst en begeleiden we u graag van bij het zoeken van uw droomwoning tot bij de notariële akte. Breng onze site gerust een bezoekje en ontdek onze meer dan 60 exclusieve panden!(www.immo-lescrauwaet.be)

Onesto: Geen snelle hap, maar eerlijke Italiaanse keukenkunst. Met een soepele dunne bodem van zelfgemaakt deeg, perfect gebakken in een houtgestookte steenoven. Met de ongeëvenaarde San Marzano-tomaten, gekweekt op de hellingen van de Vesuvius. Met authentieke Flor Di Latte mozzarella en versgeplukte basilicum en oregano. Persoonlijk bereid aan huis, op uw feest of evenement (www.onestopizza.be)

Vitrum: voor de renovatie van uw woning, horecazaak, winkel of bedrijf. Vitrum verzorgt uw schrijnwerk in aluminium en PVC, plaatst schuif- en draaideursystemen en balustrades. Vitrum is ook gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft (deuren, wanden, spiegels,....). Enkele realisaties zijn het AZ Sint Jan, Het Jan Breydek stadion, Casselbergh Hotel, Baby 2000, Fun Wavre en Leuven, Fyzix Brugge, enz (www.vitrumbvba.be)

Sportdienst Brugge: Bij de sportdienst kun je terecht voor alles wat met sportinfrastructuur en -ondersteuning in Brugge te maken heeft. De sportdienst geeft Brugse clubs zoals FC Savio in de mate van het mogelijke ook financieel een duwtje in de rug (www.brugge.be/sportdienst en Facebook)

Guideline Guideline heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het vlak van product- en content management en geautomatiseerd publiceren. Hierdoor heeft Guideline heel wat kennis en expertise verworven over het opzetten van databases voor product-informatie-management (PIM), het optimaliseren van uw publicaties en het efficiŽnt leren omgaan met opmaakprogramma's en andere publicatietools, ... (www.guideline.be)

 

Balsponsors seizoen 2019-2020:

0

 

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!