FC Savio - Smash Oedelem : 1 - 0

Datum: 08/02/2008 20:00
Plein: Daverlo

Met Beukel, Wanne, Beef en Bubbe startte FC Savio met een onuitgegeven verdediging en dat leidde al in de eerste minuut tot een bal op de paal. De eerste tien minuten moest Savio het spel duidelijk ondergaan maar gaandeweg werd het evenwicht hersteld. De verdediging begon goed te draaien en op het middenveld was Timmy Versteyhe onvermoeibaar zodat Smash het steeds moeilijker kreeg om de vlotte combinaties op de mat te leggen. Hoewel de grote kansen voor Smash waren geweest, stak Savio nu en dan de neus aan het venster.
In de tweede helft ging Savio verder op hetzelfde elan en nieuwkomers in de verdediging Pieter en Nicken hielden ook de deur op slot, als het moest bijgestaan door man van de match Slos. Vooraan werd Savio gevaarlijker en ook de keeper van Smash moest zich enkele keren onderscheiden op doorbraken van Sam, Seynie, Teyhe,... Het was echter wachten tot tien minuten voor tijd op een eerste doelpunt toen Sam werd neergehaald in het strafschopgebied en Seynie de penalty feilloos omzette. Smash probeerde nog en kreeg nog een tweetal opgelegde kansen, maar ook aan de overzijde was een goede doelman nodig om de eindstand op 1-0 te houden. Een puike (fysieke) prestatie en zeker een opsteker na het debacle van vorige week tegen De Wanhoop.