FC Savio - Leiding Savio : 4 - 2

Datum: 05/12/2008 20:00
Plein: Daverlo

Met een zieke Teyhe op het middenveld moest Savio een tandje bijsteken om een gretige leiding van zich af te houden. Na een vijftal minuten echter had FC Savio al een goaltje vast toen Vince een voorzet van Seynie kon binnenknikken. Savio kon vanuit een zetel beginnen spelen en kwam nog voor de rust op 2-0, opnieuw via Vince die sneller op een dieptepass was dan de doelman. De leiding had wel een prachtkans alleen voor Slos de nek omgewrongen...
Na de rust kwam de leiding terug aansluiten. Doordat Teye op automatische piloot moest spelen, moesten de andere middenvelders diep in de krachten tasten, maar zij deden dat met verve. Wanne kon met het binnenkoppen van een hoekschop opnieuw afstand nemen, maar even later kwam de leiding weer terug. Na een nieuwe voorzet van Seynie kon Teyhe evenwel de geruststellende 4-2 tegen de netten plaatsen en had FC Savio een verdiende overwinning vast. (cs)