Olva - FC Savio : 3 - 6

Datum: 20/02/2009 20:00
Plein: Den Akker

In een partij met mooi voetbal haalde Savio al vlug de bovenhand. Een voorzet van Thijs werd door Thomas mooi in de verste hoek geplaatst en even later kopte sterkhouder Teyhe een hoekschop binnen. Wanne zag het ook wel zitten en deed de goal van Thomas dunnetjes over. Olva kon wel even tegen prikken maar nog voor de rust werd het 4-1 via Adriaan.
Na de rust verliep het iets minder vlot hoewel Savio nog steeds duidelijk de beter ploeg was. Na de 4-2 duwde Teye zijn tweede van de avond binnen en ook Sam pikte nog zijn goaltje mee. 3-6 was de eindstand en daar mocht Olva nog blij mee zijn want de scheidsrechter bleek selectief blind bij een drietal duidelijk strafschopfouten voor Savio. Al bij al een verdiende zege, en vooral het goede samenspel smaakt naar meer. (cs)