Oud Savio - FC Savio : 1 - 8

Datum: 30/04/2010 20:00
Plein: Daverlo

Heel wat nieuwe gezichten bij Oud-Savio deden het ergste vermoeden maar niets bleek minder waar. Na een moeizaam openingskwartier met kansen aan beide kanten kwam FCS op toerental. Bij de rust stond dan ook een droge 6-1 op het scorebord. Het resultaat van mooi combinatievoetbal en efficiƫnt afwerken. Dit inspireerde de tegenstander tot een taktische wissel bij het begin van de tweede helft. FCS had het moeilijk want zij moesten het middenveld prijsgeven. Lang kon de tegenstander echter niet genieten van dat overwicht want door Koen een rij op te schuiven en met drie verdedigers te gaan spelen won FCS het middenveld terug en waren de trotse Savianen opnieuw in staat om met de nodige druk naar voor te spelen. FCS controleerde de match en scoorde zo nog tweemaal. Opnieuw een knappe collectieve prestatie!

Vrijdag staat nog een moeilijke verplaatsing op het programma. Hopelijk kan Savio het mooie seizoen met een laatste krachttoer afsluiten en met een mooi resultaat huiswaarts keren!
En wat betreft die mooie resultaten: een dikke proficiat aan Wanne die na al die jaren nog steeds met evenveel inzet en verbetenheid zijn zeshonderdste match mocht spelen. Chapeau! (sds)