FC Savio - Leiding Savio : 8 - 3

Datum: 17/09/2010 20:00
Plein: Daverlo

De Leiding bleek in het verleden steeds een maatje te klein te zijn voor FC Savio, maar Adriaans scoutingwerk zorgde ditmaal voor een jonge maar duchtige tegenstander. FC Savio speelde voor het eerst dit seizoen met 3 verdedigers om dan het mannetje extra op het middenveld uit te spelen. Tegen de vinnige aanvallers van de tegenpartij kwamen we af en toe in de problemen maar een sterk keepende Slos verhinderde een vroege achterstand. Na een sterk openingskwartier van de leiding kwam FC Savio toch op voorsprong via een goed geplaatste kopbal van Teye. Geen gebrek aan efficiƫntie bij FC Savio want bijna elke kans was raak nadien. Eerst werkte Sam koelbloedig af en via een verre lob van Koene sloegen we reeds een beslissende kloof. Nog een goal van Sam betekende de definitieve doodsteek maar de leiding toonde weerbaarheid door net voor de rust een verdiende aansluitingstreffer te maken. 4-1 aan de rust! Opnieuw kwam de leiding scherp uit de kleedkamer maar scoren bleef toch een probleem. Na enkele goeie corners van Tomas dikte de score nog aan na twee kopbal doelpunten van Thijs. Na hard wroeten en met wat hulp van de onervaren keeper wist ook Seynie zijn eerste van het seizoen te maken. Proficiat Seynie! Even vermelden dat we altijd in je zijn blijven geloven en daar nu voor beloond worden! Dank u! Via een goal van Sam en nog twee goals van de leiding werd de eindscore vastgelegd. 8-3 Winst voor Staff zijn troepen. Opnieuw leek de leiding wat te licht voor FC Savio maar de voorzitter en scout 1 (J.Spyns) spotte langs de zijlijn heel wat veelbelovend talent voor de toekomst. (tb)