Datum: 29/10/2010 20:00
Plein: Daverlo

De mach tegen de wanhoop, da’s hopen dat ze een keer met elf afkomen. Tja, alle hoop ten spijt, er kwam slechts negen man opdagen. Dankzij het wederoptreden van Thijs kon de wanhoop toch hopen op een beetje match.

We begonnen goed aan onze match tegen De wanhoop, de bal werd goed rondgespeeld
en er waren enkele leuke combinaties te zien. centraal domineerden we het spel met een sterke Vincent Logghe en Kristof Vercauteren die de ballen mooi verdeelde over het plein. Het duurde niet lang of Vincent Logghe werd weggestuurd voor het eerste doelpunt van de avond. Voor onze spitsen Christophe en Sam was het een gemakkelijke match om te scoren. Achteraan hield de verdediging en een sterke steven bijna alles tegen, om vandaar of via de flanken de ballen mooi voor doel te posten. Eerst mocht Christophe de 2-O maken, daarna scoorde sam van op afstand de 3-1. De tegenstanders waren gewaarschuwd. Ze zouden in de 2e helft nog doelpunten slikken.

De 2e helft begon minder sterk voor FC Savio. Wij zaten er te kort op, waardoor de Wanhoop enkel kleine kansjes bij elkaar sprokkelde en er uiteindelijk 3-2 van maakte.
Thomas was in de 2e helft goed op dreef en scoorde tot tweemaal toe. Eénmaal prachtig van op afstand en andermaal knap strak in de korte hoek. Ook Wim Legroe speelde met vertrouwen en op een mooie pas van Sam omzeilde hij de doelman van de wanhoop.
Onze topscoorder zou geen topscoorder zijn als hij niet het laatste doelpunt van de avond binnenprikte. Voordat we het wisten was de match gedaan. De 7-2 was een feit.