FC Savio - Leiding Savio : 3 - 3

Datum: 16/10/2015 20:00
Plein: Tempelhof

Afgelopen vrijdag stond de match tussen FC en de leiding op het programma. Een match waarvoor iedereen zich toch extra kan opladen. Beide ploegen begonnen scherp aan de match en dat leidde tot kansen aan beide kanten. Bij Savio waren er enkele grote kansen voor Thibault en bij de leiding misten o.a. Buffel en Matthijs een grote kans. Het eerste doelpunt van de match was voor de leiding, na een defensieve fout kwam Jasper alleen voor Slos en hij liet deze grote kans niet liggen. Iets later werd het zelfs 0-2 voor de leiding, opnieuw was het Jasper die raak schoot maar dit keer na een heerlijke vrije trap. 0-2 bij de rust en Savio moest vooral naar zichzelf kijken want de kansen waren er.
Savio wist wat te doen in de 2de helft en startte scherp, Dit resulteerde in de snelle 1-2 na een doelpunt van Nemy. Niet veel later dacht Vermandele de gelijkmaker gescoort te hebben maar de bal bleef steken in de modderpoel voor het doel. Savio bleef het betere van het spel hebben en uiteindelijk maakte Vermandele gelijk. Meer dan verdiend maar Savio wou meer en bleef de kansen creeƫren. Het doelpunt bleef echter uit en het was opnieuw Jasper die de leiding op voorsprong bracht. Uiteindelijk maakt Cedric nog gelijk en zette zo de 3-3 eindstand op het scorebord. (cb)