FC Savio - Leiding Savio : 4 - 4

Datum: 21/10/2016 20:00
Plein: Gulden Kamer

In deze kraker tegen het jong geweld, leek de leiding de eerste 20 minuten duidelijk onder de indruk van de power play van de ervaren savianen. Of het kunstgras er voor iets tussen zat, laten we nog in het midden, maar we konden genieten van enkele mooie combinaties en sterk ineen gestoken aanvallen. Seynie opende de score voor de verdiende voorsprong. Gaandeweg herstelde de leiding het evenwicht. Via enkele scherpe counters konden ze gevaarlijk uitbreken. Jasper legde er keurig één in het mandje en bracht de bordjes weer in evenwicht.

Van dan af hing het goed op en neer en zagen we veel strijd en inzet van beide kanten. Thijs en een gretige Thibault, die zich voor zijn afscheid naar Benin liet opmerken door zijn grote inzet en loopvermogen, dikten de score aan tot 3-1 aan de rust.

Na de pauze nam de fysieke bovenhand van de jeugd het even over en slikten we op korte tijd 3 goals. Maar terend op de ervaring en vechtlust zorgde Jan voor de gelijkmaker en lieten beide partijen nog enkele kansen liggen om het laken naar zich toe te trekken. Een fijne voetbalavond eindigde zo op de billijke 4-4. Volgende keer hakken we het jong geweld in de pan. (mh)