FC Savio - Vet SK Bellem : 1 - 2

Datum: 04/11/2016 20:00
Plein: Gulden Kamer

Zoals je van veteranen mag verwachten schoten de jongens van Bellem niet al te fel uit de startblokken. We domineerden het openingskwartier en voetbalden vooral via een bedrijvige rechterflank met Kasper en Pieter enkele kansjes bij elkaar. Helaas, en zoals wel vaker bij voetbal, waren het de bezoekers die bij hun eerste echte aanval tegen de gang van het spel in meteen tegen prikten. Hun voorsprong werd kort daarop verdubbeld na een tweede wat ongelukkige tussenkomst van Pieter, die voor het overige een zeer verdienstelijke pot speelde! De voorsprong gaf de veteranen duidelijk vleugels, ze haalden in het laatste kwartier voor rust de bovenhand op het middenveld, maar konden niet echt meer dreigen.

Een ander verhaal na rust met de inbreng van Robbe, Mattijs en Thomas als frisse krachten. De aanvalsdrift van Savio was bewonderenswaardig. Zelfs zodanig dat we bij momenten maar op 1 helft voetbalden, met het gevaar van een scherpe counter natuurlijk. Na lang aandringen tikte Thomas op een knap en listig doorsteekpasje van Seynie de aansluitingstreffer mooi in het hoekje. Buffel had de gelijkmaker nog aan de voet, maar besloot over de bal te trappen :) Zo bleef het 1-2 voor de bezoekers.

Op naar volgende week, waar we de turbo van de Savio machine eens zullen aanzetten! Want hoe verder we vorderen in de competitie, hoe minder spelers elkaar voor het eerst zullen zien en hoe beter we op elkaar ingespeeld zullen raken. Er is dus hoop! (mh)