FC Savio - PTI Eeklo : 5 - 0

Datum: 16/12/2016 20:00
Plein: Gulden Kamer

Na 2 matchen op rij te winnen was het tijd voor FC Savio om te bevestigen tegen PTI Eeklo.
We waren nog niet lang bezig toen er een blessure was voor Slos en Thomas keeper van dienst werd.
Na een aantal kansen was het dan uiteindelijk toch raak voor Savio, Jasper legde zijn eerste van de avond in het mandje.
De ploeg speelde bevrijd en de combinaties verliepen vlot, daartegenover stond echter wel dat het een bitsige wedstrijd was.
De gemoederen moesten af en toe bekoeld worden bij de tegenstander, Savio bleef echter kalm en liet zich niet van de wijs brengen.
De score werd voor rust nog aangedikt naar een comfortabele 3-0 met doelpunten van Adrie en Mattijs.
Dit was echter geen reden om achteruit te gaan lopen want de tegenspeler speelde zeker niet slecht.
Kort na de rust werd het al snel 4, en 5-0, Jasper verbeterde zijn statistieken wat met een hattrick en 2 assists.
De match werd nu een fysieke slag, maar ook dat doorstonden we met glans. Er werd niet meer gescoord en de match kabbelde naar het einde toe. De 5-0 overwinning en een reeks van 3 overwinningen op rij waren een feit. Het vertrouwen zit goed en nu op naar de reeks van 4. (bm)