Olva - FC Savio : 5 - 2

Datum: 10/02/2017 20:15
Plein: Daverlo

Op een ondergesneeuwd kunstgrasveld met een onuitgegeven elf tegen een ploeg twintigers had FCS een te lange studieronde nodig vooraleer de draai gevonden werd. Intussen stond het 2-0. Ook al kwamen we beter in de wedstrijd, ook het volgend doelpunt viel aan de verkeerde kant. 3-0 bij de koffie (we wish). De Savianen putten hoop uit het laatste kwart van de eerste helft en begonnen sterk aan de tweede. Vince potte de aansluitingstreffer. In de daaropvolgende fase ging het vlug op en neer. Elke kant maakte nog een goaltje bij. Meer zat er echter niet meer in, daarvoor waren teveel batterijtjes intussen plat. Het slotoffensief van de thuisploeg leverde nog een goal op die laat ons zeggen vermijdbaar was. 5-2, de eerste nederlaag van 2017 is meteen een feit. (bdb)