Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

SK De Buize - FC Savio : 1 - 3

Datum: 03/03/2017 20:15
Plein: Maria-Aalter

Verslag:

Temidden de Aalterse polders nam FC Savio het op tegen SK De Buize, een ploeg waartegen in de heenronde nog pijnlijk 3-7 werd verloren.
Ondanks een sterk vertimmerde ploeg bleek algauw dat FC Savio het beste voetbal op de mat legde. De gastspelers pastten zich heel snel in in Het Systeem, zeker de verdediging speelde op een hoog niveau onder het nauwlettend oog van enige vaste speler Jitse. Zijn driemansverdediging met Pierre en Titus verdedigde secuur en zocht de voetballende oplossing waar mogelijk. De Buize speelde compact en goed op buitenspel maar toch kwam de 0-1 ruststand er na een uitbraak op rechts van Mattijs die met een perfecte voorzet Seth wist te bereiken aan de tweede paal.
In de tweede helft bleven Pieter en Mattijs aan de kant, maar de sturm und drang van Spyns en de wederoptredende Matthias zorgden ervoor dat FC Savio de bovenhand bleef behouden. De 1-1 viel dus volledig uit de lucht, toen een zeldzame fout achterin Slos geen schijn van een kans meer gaf. Savio leek even uit het lood geslagen, maar bleef toch aandringen. Na een paar mislukte doelpogingen kon Jan met een strak schot de 1-2 stand op het bord zetten. Savio bleef op zoek naar meer, maar pas in de laatste vijf minuten viel de bevrijdende treffer toen Seynie een corner van Jan met een volley tegen de netten kon buffelen.
Een sterke match van een gelegenheidsteam dat toch aantoont dat FC Savio in de breedte gelukkig ook nog over veel mogelijkheden beschikt. (cs)

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Christophe Seynaeve
19
1
Dries Verrewaere
16
Siebe Timmerman
15
Pierre Muylle
9
Jitse Massant
5
Seth Muylle
5
1
Steven Slos
4
Titus Hespeel
3
Mattijs Tant
2
1
Pieter Decloedt
0
Joachim Spyns
0
Matthias Haspeslagh
0
Jan Vertongen
0
1
1
Jan Beukelaer
1

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!