FC Vet 't Oost - FC Savio : 2 - 1

Datum: 07/04/2017 20:00
Plein: Daverlo

Verslag:

FC Savio stond andermaal paraat, ditmaal zelfs met maar één enkele gastspeler in de persoon van keeper Pieter. Veteranen 't Oost waren minder paraat, en kwamen met slechts tien spelers aan de aftrap. Mattijs had er geen probleem mee om met hen mee te spelen.
In de eerste helft had FC Savio de wedstrijd eigenlijk onder controle, en het doelpunt van Mattijs voor de tegenpartij viel volledig uit de lucht. FC Savio kon gelijkmaken toen de keeper van 't Oost onder een botsende kopbal doorging. Voer voor discussie ook want het was onduidelijk of Jasper uiteindelijk de bal nog voor of achter de doellijnover tegen het net ramde.
Na de rust hetzelfde spelbeeld, alhoewel het bij FC Savio toch minder vlot begon te verlopen. Hoewel het nog de beste kansen kon afdwingen, stak 't Oost toch meer de neus aan het venster en kon het scoren via Jasper, die Mattijs afloste bij de tegenstand. Ondanks drie doelpunten door Savianen toch een achterstand, faut le faire.
Een doelpunt van Jasper werd nog afgekeurd wegens buitenspel en Thomas kreeg nog een uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-1. (cs)