FC De Wanhoop - FC Savio : 3 - 3

Datum: 10/11/2017 20:00
Plein: Blaarmeersen

FC Savio begon in een 4-3-3 opstelling tegen een verjongd en gedreven tegenstander. Al snel had Savio de controle over de wedstrijd tot ergernis van de tegenstander die heel wat foutjes nodig hadden om Beukel zijn troepen af te houden. De scheids kreeg maar moeilijk grip op de wedstrijd en fluitte een overduidelijke strapschopfout op Adriaan niet. Savio bleef behoorlijk goed combineren en Lappe (Matthijs) scoorde de 0-1 op voorzet van Jan V. Savio probeerde door te duwen maar kreeg niet wat het verdiende. Integndeel. Op het einde van de eerste helft kreeg De Wanhoop een licht gefloten penalty na handsspel van Thijs in de 16 meter. 1-1 aan de rust maar het geloof in een goede afloop was groot. Begin tweede helft drukte Savio verder het gaspedaal in. Op een voorzet van Pieter kon Thijs de bal aan de tweede paal in doel deviëren. 1-2 Jammer genoeg ook einde match voor Thijs die bij die actie ook zijn pols brak en meteen naar spoed moest. Een doelpunt in mineur…Ik weet verder niet wat er nog gebeurde want een groot deel van de tweede helft bracht ik door in de handen van lieve verpleegsters! De match eindigde uiteindelijk op 3-3. Altijd al een moeilijke verplaatsing geweest voor FC Savio tegen een potig (zowel verbaal als fysiek) FC De wanhoop. (tb)