Olva - FC Savio : 0 - 5

Datum: 18/02/2011 20:15
Plein: Den Akker

Na een lange afwezigheid was “de jeugd” terug aanwezig en dit leidde tot een mooie kern van 14 spelers.

Fc Savio begon zonder schrik aan de partij en al na een paar minuten zette sam zich mooi door en trapte hard (vanuit een ietswat schuine hoek) in doel. De toon was meteen gezet en de bank zag dat het goed was. Maar na de 0-1 was Savio iets te gemakzuchtig. We kwamen steeds dat metertje tekort, lieten teveel ruimte tussen de lijnen en trokken teveel naar achter. Het resultaat, twee grote kansen voor olva die ze vergat af te maken. Savio deed iets beter. Seynie kwam alleen voor de keeper en die beging een duidelijke fout: strafschop. Koen trapte de bal staalhard rechtdoor in de netten. 0-2 was de ruststand.

In de tweede helft drute Savio olva helemaal weg. Savio kreeg veel kansen en wist er 3 van te benutten. Eerst na een hoekschop, waar een schot van thijs nog van de lijn werd gered maar in de rebound door koen werd binnengetrapt. Dan na een doorsteek pass van adri die seynie bereikte en die mooi rond de keeper dribbelde en scoorde. En als laatste een soort van ‘koplob’ waarmee Pieter de doelman verschalkte. Olva kreeg 1 grote kans, maar Slos stond goed opgesteld. Bijdeze ook onze felicitaties aan Slos die de 0 heeft kunnen houden. De laatste keer was geleden van 10 september 2010. Altijd een tof gevoel voor een doelman.

Volgende week een verplaatsing naar Maria Aalter. Wees allen alert! In de wandelgangen zijn er geruchten dat er voor de eerste helft met een nieuwe opstelling zou gespeeld worden. (ab)