FC Savio - FC Vet 't Oost : 4 - 2

Datum: 26/01/2018 20:00
Plein: Koude Keuken

Savio had iets goed te maken na de 0-3 pandoering van vorige week. Het begin van de match was voor Savio. Met snel en accuraat voetbal kwamen we op voorsprong na 4 minuten spelen. Een goede actie van Thibault op de linkerkant werd mooi afgerond door Adri. Savio probeerde door te duwen maar een fris en leuk voetballende tegenstander knokte zich terug in de partij. 1-1 na goed 10 minuten spelen. De wedstrijd ging nu goed op en neer met kansen aan beide kanten. Vooral de kleine, snelle, behendige spits van Vet Oost zorgde voor heel wat gevaar. Met een raak schot uit de tweede lijn kwam VET OOST op voorsprong (1-2) maar gelukkig wist Thijs net voor de rust de bordjes terug in evenwicht te plaatsen na een mooie assist van Adri (2-2). Savio ging met een goed gevoel de rust in en vertrouwde op de fysiek om ze in de tweede helft te overpoweren. Zo geschiedde. Over het algemeen was het spel minder in de tweede periode. Zowel van de VET OOST als van Savio. Meer slordigheden maar wel veel strijd van alle Savianen zorgden ervoor dat we het laken naar ons toe konden trekken. Eerst scoorde Thijs met een aftandschot na alweer een assist van Adri. Een beetje later gaf Adri zelf de doodsteek met zijn tweede van de avond. Een match waarin de broers elkaar goed vonden en waarin alle spelers een hoog niveau haalden. Leuke tegenstander zonder ettertjes en scheneschuppers. Leuke pot voetbal!