Smash Oedelem - FC Savio : 1 - 5

Datum: 05/10/2018 20:00
Plein: Den Akker

Op vijf oktober trok FC Savio naar Den Akker om er zijn ongeslagen reeks voort te zetten tegen Smash Oedelem.
Savio maakt het eerste doelpunt wanneer Mattijs kan scoren op een assist van Pieter. Oedelem blijft niet bij de pakken zitten en vindt al snel de gelijkmaker: 1-1 op het scorebord. Al snel vindt Savio opnieuw de netten, wanneer Thibault scoort op een assist van Adri: 1-2. Voor de rust kan de uitploeg nogmaals de netten vinden. Adri kan met een mooie assist Mattijs vinden, die de bal slechts hoeft binnen te tikken. We gaan de rust in met 1-3 op het scorebord.

Savio verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en dat zijn ze deze wedstrijd duidelijk ook niet van plan. De uitploeg heeft duidelijk het overmacht en bouwt zijn voorsprong in de tweede helft nog verder uit. Bert kan de 1-4 op zijn naam schrijven met een mooi afstandsschot, waarna Simon kan scoren op een assist van Thibault. De wedstrijd eindigt met 1-5 in het voordeel van FC Savio en die laatste breidt op die manier zijn winstreak verder uit door nu al 5 wedstrijden ongeslagen te zijn.
Volgende week ontvangen we FC Vet ’t Oost in Tempelhof op zoek naar de zesde overwinning op een rij.