CM Eeklo - FC Savio : 5 - 4

Datum: 02/11/2018 20:30
Plein: Sporthal Eeklo

Op twee november trokken we naar Kaprijke om er tegen CM Eeklo te spelen. Savio had wat te bewijzen na de 2-7 nederlaag van de week voordien en ging op zoek naar de zevende overwinning van het seizoen.
Beide ploegen begonnen gretig aan de wedstrijd en veroveren elk enkele kansen. Het eerste doelpunt valt dan toch voor de bezoekers, FC Savio, wanneer Mattijs scoort op een assist van Siebe. De thuisploeg laat zicht niet doen en maakt al snel de gelijkmaker: 1-1 op het scorebord. Niet veel later komt Savio opnieuw op voorsprong wanneer Thijs kan scoren op een voorzet van Siebe: 1-2. Opnieuw laat Eeklo de hoofden niet hangen en kunnen ze op hun beurt de netten vinden: 2-2. Nu is het de thuisploeg die op voorsprong kan komen. Opnieuw een snelle counter via een lange bal vanuit de verdediging, waardoor de spits van Eeklo alleen voor de keeper komt en de bal binnentikt: 3-2. Savio blijft niet bij de pakken zitten en vindt al snel de gelijkmaker wanneer Thibault de netten vindt. We gaan de rust in met een 3-3 gelijkstand. Eeklo begint sterk aan de tweede helft en kan tweemaal scoren: 5-3. Mattijs kan de aansluitingstreffer nog maken, waardoor de match eindigt op in het voordeel van de thuisploeg met 5-4 op het scorebord.
Volgende week trekt FC Savio naar Gent om er te kampen tegen FC De Wanhoop.