Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

FC Savio - Sint-Jorisvrienden : 9 - 1

Datum: 16/11/2018 20:00
Plein: Tempelhof

Verslag:

Kermis in november. Het is eens iets anders dan de meifoor in april. Dat is allicht wat de goalie van de Sint-Jorisvrienden gedacht moet hebben. 9-1 het eindresultaat. En dat kon zonder overdrijven gemakkelijk 13,14 of zelfs 15-1 geweest zijn.

In een stilaan goed draaiend concept met een 4-5-1 opstelling, ontwikkelde de thuisploeg vanaf de eerste minuten hoog druk. Dit resulteerde ook in een karrenvracht aan kansen. Het was - man in vorm - Mattijs die de ban brak met een mooie lange run en keurig binnen legde. 1-0. Kort daarop prikte Thomas zijn eerste van drie goals binnen. Hij was knap gevolgd op een schot van Mattijs en tikte eenvoudig binnen. Een zeldzame tegenstoot en doelpunt van de bezoekers zorgde heel even voor het idee dat we een match zouden krijgen. Al werd die vrees snel de kop ingedrukt door een knappe actie en dito schot van Simon. Hij sneed vanop links mooi naar binnen, kapte nog een mannetje uit en schoot vanaf de carré mooi overhoeks binnen. Mattijs dikte nog aan tot 4-1 waardoor we comfortabel konden gaan rusten.

Na rust zagen we hetzelfde spelbeeld. Savio had zowaar nog meer overwicht. Het middenveld werd een grote kaas met gaten, iets wat ons centrale duo maar al te graag in dank aannam. Thijs strooide met assists en steekpasses. Rien had iets weg van Thomas Meunier met enkele knappe rushes over rechts. Matthias tikte de 5-1 binnen. Pieter zette zich knap door op rechts en schoof de bal van dicht bij in de korte hoek onder de doelman binnen. Matthias schoot op aangeven van Thijs met links overhoeks binnen en Thomas prikte zijn 2e en 3e van de avond nog binnen.

En dan doen we nog te kort aan iedereen die geen persoonlijke vermelding krijgt in dit verslag. Een knappe collectieve prestatie onder leiding van een secure Beer. Op naar de volgende klinkende overwinning!
(mh)

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Matthias Haspeslagh
23
2
1
Thomas Vermandele
11
3
Mattijs Tant
11
2
1
Thijs Bouten
7
2
Louis Verplancke
7
Pieter Decloedt
7
1
1
Bram Van Den Berghe
6
Rien Messens
5
Thibault Geerardyn
2
Kasper Vandenbroucke
2
Brecht Minne
2
Simon De Leersnijder
1
1
Titus Hespeel
0

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!