Omnium - FC Savio : 5 - 2

Datum: 18/01/2019 20:30
Plein: Daverlo

Voor deze wedstrijd moesten we rekenen op 5 gastspelers en moest er een beetje geschoven worden op het veld.
Vanaf het begin van de wedstrijd werd het duidelijk dat de andere ploeg beter was dan ons en dat wij een beetje moeite hadden om elkaar te vinden en de passen te verzorgen. Omnium zette heel hoog druk waardoor onze verdedeging het lastig had en ons middenveld ver terug moest zakken om te helpen verdedigen. Wij lieten ons niet doen en vormden toch af en toe mooie acties maar een eerste goal bleef lang op zich wachten langs bijde kanten. Onze goal viel een beetje uit de lucht maar was wel een mooi voorbeeld van een goed uitgevoerde counter waarbij Michiel scoorde op een assist van Mattijs. Jammergenoeg bleef onze voorsprong niet lang op het bord staan en werd de 1-1 gemaakt nadat Omnium bleef drukken. Voor de rest van de eerste helft bleef vooral de druk van Omnium overhersen maar hielden we toch goed stand en eindigde de eerste helft op 1-1.

In de tweede helft bleef de druk van Omnium maar creƫerden we toch betere acties en af en toe werd het ook eens warm voor het doel van de tegenstander. Ons tweede doelpunt was een foutje van de keeper van Omnium. Zijn uittrap belande in onze voeten en Mattijs kon met een verre trap scoren omdat de keeper niet in zijn doel stond. Wat Omnium niet kon in de eerste helft deden ze wel in de tweede, afwerken. Jammer dat er nog 4 tegendoelpunten vielen waardoor de uitslag op 5-2 eindigde. (pb)