FC Savio - Oud Savio : 3 - 0

Datum: 15/03/2019 20:00
Plein: Tempelhof

Verslag:

Tijdens de wedstrijd tegen Oud Savio stond Thijs in de eerste helft tussen de palen. Met een goed georganiseerde verdediging en ruimte op het middenveld had Oud Savio geen schijn van kans. Thijs had uiteindelijk niet veel werk, toch was het even spannend toen hij de 0-1 van het scorebord weghield, een bal tegen de paal die in zijn handen belandde. Gerard maakte dan toch de 1-0. Tijdens de rust werden een aantal wissels doorgevoerd, zo werd ook gerard in doel vervangen. Tijdens de tweede helft kon mathijs scoren op een assist van jappie die medemogelijk werd gemaakt door een verre uitworp van Siebe, 2-0. De kansen werden gecreƫerd maar nooit afgemaakt tot Mathijs uiteindelijk de 3-0 tegen de netten knalde.