Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

FC Savio - Vet Blankenberge : 7 - 3

Datum: 29/03/2019 20:00
Plein: Tempelhof

Verslag:

Ook in de terugwedstrijd tegen Veteranen Blankenberge werd er een uitslag genoteerd met grote cijfers, maar liefst 7-3 werd het op Tempelhof.
Toch waren het de veteranen die als eerste de ban konden breken, ondanks het grote overwicht van de thuisploeg. Dit voornamelijk te wijten aan een nog niet vlot lopende thuisverdediging. Geleidelijk aan in de wedstrijd werd dit opgelost en werd er verder een solide verdediging opgesteld. Tweemaal Jappie en een keer Verplanke zorgden voor de voorsprong aan de rust, tussenstand 3-2.
Deze match konden we stellen dat ondanks het grote overwicht en de betere fysiek het toch niet altijd makkelijk spelen is. Foutjes leiden regelrecht tot tegendoelpunten en te vaak wordt er voor het doel van de tegenstander lang rondgespeeld met de bal.
In de tweede helft werd er dan getracht om al deze conclusies ook om te zetten in resultaten op het veld. Mooi voetbal werd er getoond en op het middenveld zat alles goed vast. Een heerlijke treffer van Mattijs op aangeven van Titus zorgde voor een comfortabele voorsprong in het begin van de tweede helft. Verder kon titus nog eentje binnen prikken en had jappie zelf nog twee extra doelpunten in het verschiet. Vooral die laatste was opmerkelijk aangezien stoffel, na lange afwezigheid, zijn eerste assist kon afleveren voor een nog mooier doelpuntje van jappie, die het toch niet meteen doorhad wat hij had klaargespeeld…
Verdiende driepunter voor FC Savio!

(bb) ()

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Bert Buffel
18
1
Jasper Decleer
18
4
Elias Louagie
15
2
Mattijs Tant
14
1
Titus Hespeel
12
1
2
Kristof Vercauteren
4
1
Cedric Beukelaer
2
Louis Verplancke
1
1
Maarten De Sloovere
0
Rien Messens
0
Pieter Blomme
0
Kasper Vandenbroucke
0
1

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!