Banner
Baristro Le Staff

Moeder Babelutte

Glashandel Hongerloot

Immo Lescrauwaet

Smash Oedelem - FC Savio : 0 - 2

Datum: 04/10/2019 20:00
Plein: Den Akker

Verslag:

Op den Akker in Oedelem werd het al snel duidelijk dat er vanavond niet veel gevoetbald ging kunnen worden. Den Akker deed zijn naam alle eer aan.
Ondanks de staat van het veld kreeg de tegenstand geen voet aan de grond, het was allemaal FC Savio die de klok sloeg. De ruimtes waren groot, ideaal voor Michiel en Siebe om in de hoeken te duiken. Jammer genoeg waren de hobbels in het veld zo verraderlijk dat de afwerking het wat liet afweten. Buffel, Matthi, Gerard en Sam probeerden tevergeefs hun voet tegen het leer te zetten, helaas raakte niemand de bal vol genoeg om de doelman te bedreigen. De kansen bleven komen, er werd veel gebikkeld en verkeerd ingeworpen, en de scheids had zijn handen vol om zijn machtspositie te handhaven.
Net voor het rustsignaal speelde Sam de bal over de verdediging richting Thibault, die breed legde tot bij Buffel die de bal beheerst in de rechterbovenhoek trapte! 0-1 tijd om te rusten.

Na de rust kwamen Titus, Mattijs, en Thomas van de bank om de ploeg te helpen om de 3 punten mee te nemen naar huis. Het overwicht van FC Savio bleef aanwezig, de tegenstanders konden zelden of nooit de verdediging of doelman in verlegenheid brengen. Met Titus en Mattijs op rechts kwam er regelmatig een voorzet voor doel. Maarten en Siebe dweilden links lustig hun flank af. Thomas miste op een haar na, Sam kopte vlak over de lat, Maarten kon zijn eerste officiƫle doelpunt voor Savio net niet binnenprikken.. Het bleef 0-1, de achterhoede moest op hun hoede blijven om die gelijkmaker niet te slikken op een knullige manier. Stoffel dacht wat tijd te rekken door de bal even mee te nemen bij een inworp van de tegenstand, maar dat was even buiten de spits van Smash gerekend. Ervaring.
Matthias vond het welletjes en een overgewaaide voorzet van links werd opgepikt op een 5 tal meter voor de grote rechthoek. Vanop rechts trapte Matthias beheerst in de linkerhoek. 2-0. Boeken toe.
Nog enkele verkeerde inworpen later, besliste de scheidsrechter er een einde aan te maken.
In de tennisclub werden door een overijverige barman nog enkele warme hapjes geserveerd, een croque kon er ook wel nog bij, maar alles op zijn tijd.
Top 3 na stemming:
1. Sam
2. Maarten
3. Cedric
(sv)

Wedstrijdgegevens:

Speler
Punten
Doelpunten
Assists
Kaarten
Aanwezig
Sam Vermandele
21
Maarten De Sloovere
19
Cedric Beukelaer
15
Siebe Timmerman
11
Bert Buffel
7
1
Kristof Vercauteren
5
Mattijs Tant
4
Elias Louagie
4
Thibault Geerardyn
2
1
Matthias Haspeslagh
1
1
1
Kasper Vandenbroucke
1
Thomas Vermandele
0
Titus Hespeel
0
Michiel Roelens
0

RSS 
Baristro Le Staff

Marechal Verzekeringen

Dakwerken Schuermans

Dakwerken Schuermans

Vitrum Glas en Aluminium

Fight Spam! Click Here!