Smash Oedelem - FC Savio : 0 - 9

Datum: 02/10/2020 20:00
Plein: Den Akker

Met een beetje vertraging, een half verlicht veld en een tegenstander met 10 spelers begonnen we vol goede moed aan een partijtje tegen Smash Oedelem (en Cedric) op Den Akker.
Al snel staat het 1-0 voor Fc Savio dankzij een goal van Jasper. Met een goed voetballend team en veel ruimte op het veld blijven de Savianen goede druk zetten. De druk loont en de 2-0 staat op het scorebord dankzij Mathias. Savio blijf goed voetballend spelen en de verdediging staat als een huis waardoor er weinig aanvallende creaties zijn van de thuisploeg. Even later scoort Buffel dankzij een voorzet van Mattijs. Twijfel blijft of Bert al dan niet scoorde. Een goede 10 minuten later treft Siebe de lat, waarna Mathias hem in doel legt, 4-0. Nog net voor de rust kan, jawel, Bert Buffel de 5-0 in doel leggen dankzij een voorzet van Jasper.
We beginnen aan de tweede helft met een mooie voorsprong, Cedric word geruild met Jasper bij de tegenstander. We zijn ongeveer 5 minuten ver, Thomas geeft een voorzet, Bert laat de bal lopen waardoor Titus de bal kan binnenleggen. Nog geen 5 minuten later krijgt Titus een lange bal van Thijs, waardoor hij de ruimte induikt en de 7-0 op het scorebord laat verschijnen. Nu maakt ook Louis zijn debuut bij Smash Oedelem wegens een gekwetste bij de thuisploeg. Siebe kopt even later de 8-0 binnen, via een ongelukje van de keeper. Het einde van het doelpuntenfestijn is bijna in zicht, maar Bert pegelt de bal nog richting doel. De keeper lijkt de bal te pakken, maar moest lossen waardoor Titus 9-0 scoort. Einde wedstrijd. (th)