FC Savio - FC De Wanhoop : 2 - 7

Datum: 24/09/2021 20:00
Plein: Tempelhof

FC Savio stond voor de eerste echte grote test van het seizoen en begon zwak aan de partij. De wanhoop combineerde vlot en overpowerde Savio in de duels. Pas na een 10 minuten keerde de rust wat terug in de rangen van FC. Toch was het De Wanhoop die met 2 penalties (de eerste overduidelijk, de tweede nogal licht toegekend) en bijgevolg ook met 0-2 voorsprong de rust inging. Na rust kwam Savio beter voor de dag. We creƫerden nu zelf heel wat kansen meer misten precisie in de afwerking. De wanhoop bleef echter aartsgevaarlijk op de counter en maakte tegen de gang van het spel in 0-3. Savio gaf niet op en scoorde de verdiende 1-3 maar bij de eerstvolgende tegenaanval was het weer prijs 1-4. Savio bleef knokken en kansen bijeen voetballen maar liep nog tegen 3 vlijmscherpe counters. Zelf konden we nog eentje prikken. Eindstand 2-7. Zware nederlaag voor FC SAVIO tegen een sterk en uitgekookt FC De wanhoop. Uiteindelijk een meer dan verdiende overwinning voor de Wanhoop. Savio weet weer wat verliezen is maar moet zich optrekken aan het spel en de grinta van de 2de helft.