FC Savio - Olva : 5 - 1

Datum: 05/11/2021 20:00
Plein: Gulden Kamer

Verslag:

Afgelopen weekend waren we te gast bij de Gulden Kamer, waar we trots de winst binnen konden hengelen. Felix kon na 10 minuten op een assist van Thijs de 1-0 maken. Kort daarna scoorde hij ook op een afgelegde bal van Sam die de achterlijn haalde na een geweldige loopactie. Bij een twijfelgeval van buitenspel bleef Mathias wakker en kon hij voor een derde doelpunt zorgen door de bal strak in het linkerzijnet te leggen.
Toen de tweede helft van start ging, kon Felix zijn eerste hattrick van het seizoen maken door de 4-0 binnen te krullen in de linkerhoek, opnieuw aangegeven door Sam. Ons laatste doelpunt kwam na een gemist schot van Thomas, waarna Felix de bal kon oprapen en hem strak voorleggen naar Buffel in de kleine carré die hem hard in het dak van het doel trapt.
Naar het einde van de match toe werd Savio iets te gretig voor een 6e doelpunt, waardoor Elias na een snelle counter deze keer nul niet kon houden en de eindstand, 5-1, bekend was.