Olva - FC Savio : 5 - 4

Datum: 25/03/2022 20:00
Plein: Gulden Kamer

Na slechts 5 dagen rust stond de volgende wedstrijd gepland voor FC Savio. Heel wat vaste spelers konden er niet bij zijn waarna er beroep werd gedaan op gastspelers. Met een onuitgegeven elftal kwam FC aan de aftrap op het kunstgrasveld van de Gulden Kamer.

De eerste helft stond bol van de kansen voor FC Savio, maar dit kon ook gezegd worden van OLVA. Toch werd er maar 1 doelpunt geprikt, en dit dan nog door OLVA. Na de eerste helft stond het 1-0. Niets was verloren. Een goede tweede helft zou dit wel goed maken.
In de tweede helft ging het echter van kwaad naar erger. Na enkele minuten werd de 2-0 geprikt en deze werd al snel gevolgd door nummer 3 en 4. De vechtlust van FC Savio was echter nog niet gebroken. Met een afstandsschot van Brecht werd het vuur aan het lont gestoken. 4-1 en nieuwe hoop voor FC Savio. Thomas was de volgende aan het kanon. Hij scoorde de 4-2 op assist van Felix, en de 4-3 op assist van Thijs. De spanning zat terug volledig in de match en FC Savio had het overwicht.

Toch werd de 5-3 gescoord aan de overkant. Aangezien er niet meer lang te spelen was bleven de kopjes omhoog en zochten we de aansluitingstreffer. Deze kwam van de voet van Matthias op assist van Thijs. De tegenstander kroop nu volledig terug. In de laatste minuut versierde FC Savio nog een corner. Keeper van dienst Titus kwam mee naar voor en kon tot tweemaal toe koppen.

Na dit slotoffensief werd er afgefloten op een 5-4 nederlaag voor FC Savio. Voetjes op de grond en op naar de volgende wedstrijd, op verplaatsing tegen FC De Wanhoop. Het belooft een pittige match te worden.