FC Savio - Leiding Savio : 10 - 0

Datum: 25/11/2022 20:00
Plein: Gulden Kamer

Het was al duidelijk op voorhand dat de leidersploeg van savio geen grote tegenstand zou zijn. Onze trainers beslisten daarom de opstelling te wisselen verdedigers in de aanval en aanvallers in de verdediging. Na enkele minuten scoorde Titus de 1-0 al. De leidersploeg had beslist om niet op buitenspel te spelen waardoor we eventjes onze draai moesten vinden in hun ongewone voetbal. Eenmaal we onze draai vinden scoorde louis zijn eerste goal van het seizoen op aangeven van Titus. 2 minuten later viel de bal op thomas zijn voeten en beland de bal in doen na een afgeweken voorzet van matti. De leiding probeerde wel om af en toe eens een kans bij elkaar te voetballen maar net voor de rust wist louis zijn tweede goal van de avond binnen te trappen op aangeven van thomas. In de eerste helft probeerde minne die normaal ook centraal in de verdediging staat zijn goaltje mee te pikken maar na enkele uitstekende reddingen van Simon Dobbelaere (doelman leiding) kon minne de bal niet tegen de netten krijgen.
Rust

Na de rust ondernam de leiding nog wat pogingen die rap werden teruggeslagen door onze ijzersterke verdediging. Na 10min werd Elias neergehaald in de 16m hij mag de strafschop zelf omzetten. Niet super getrapt maar hij scoort wel. De stoomtrein van FC savio is weer op gang. Na enkele minuten scoort louis op aangeven van thomas niet veel later hij zijn vierde van de avond tegen de netten. Ondertussen gaan minne en maarten ook opzoek achter een doelpunt. Een ijzersterke doelman verhinderd minnen steeds het scoren. Maar maarten vindt wel een gaatje na een hoekschop gegeven door matti. Enkele minuten voor het einde gaat onze vaste doelman Elias nog op zoek naar zijn hattrick. Na een voorzet van Kasper weet Elias de bal er in te koppen net voor het einde maakt hij zijn derde van de avond een mooie spits goal op aangeven van centrale verdediger jappie.