KWB Oedelem - FC Savio : 2 - 6

Datum: 17/02/2023 20:00
Plein: Den Akker

Na een portie zondagvoetbal was het deze week back to the basics. We trokken naar Den Akker om KWB Oedelem partij te geven. Het terrein deed zijn naam weer alle eer aan en de wind was een extra factor om rekening mee te houden.

FC Savio ging rustig van start en zocht geduldig naar de opening bij KWB Oedelem. De eerste grote kans kwam er via een hoekschop van Felix. De bal waaide gevaarlijk dicht bij het doel en werd door KWB Oedelem dan maar zelf in het mandje gelegd. FC Savio ging verder op het zelfde elan en twee minuten later stuurde Jasper Felix diep. 0-2 is was het resultaat. Ook de verdediging deed mee en Elias zette een slalom in naar de overkant van het veld. Niet veel later diende Elias echter geblesseerd het veld te verlaten en kwam Thomas in de ploeg.

Vervolgens kwam KWB Oedelem twee maal in een gunstige positie. De eerste maal waaide de voorzet over alles en iedereen binnen, de tweede maal werd een voorzet binnengekopt. 2-2 en alles te herdoen voor FC Savio na de rust.

De tweede helft ging van start en er werd een vrije trap afgedwongen. Topschutter Jasper zette zich achter de bal. 2-3 en FC Savio terug op voorsprong. Vervolgens bediende Jasper Felix een tweede maal deze avond. 2-4 voor FC Savio en de veer bij KWB Oedelem leek gebroken. Een vrije trap van Thomas werd door Jasper nog in doel gewerkt. Alsof het dan nog niet genoeg was liet Jasper hierna Jonas nog scoren. Dit zette de eindstand van 2-6 op het bord.