FC Savio - Globeshotters : 9 - 2

Datum: 01/09/2023 20:00
Plein: Gulden Kamer 3

Verslag:

Met een weekje uitstel werd de eerste match van het nieuwe seizoen opgang geschoten. Met 10 man was het wat puzzelen en zoeken maar werd er wel met volle goesting aan de match begonnen. In het begin lagen we zeker niet onder want na een lange bal door Pieter, liet Jonas de netten voor het eerst trillen dit seizoen. De machine was vertrokken en al snel volgden 2 goals van Mattias met assisten van Tobias en Mattijs. Ook Jasper opende zijn rekening en scoorde op voorzet van Maarten. Na wat kleine pogingen van de tegenstander viel toch ook voor hun een eerste doelpunt en werd het zo 4-1. Dit was zeker geen mentale tik want niet veel later stond het al 5-1. Opnieuw Jasper met een assist van Mattijs. Vlak voor rust werd het nog 6-1. Jonas met zijn 2de goal op assist van Jasper. Na de rust gingen we gewoon rustig verder zonder veel gevaar van de tegenstander. Gelukkig was onze keeper wakker want uit het niets moest Balfie toch nog op een vrije trap zijn korte hoek induiken. Wij bleven gewoon verder ons spel spelen en zo vielen er nog 3 doelpunten voor ons. Jonas op assist van Mattijs, Jasper op assist van Thijs en ook nog eens omgekeerd. Thijs scoorde op assist van Jasper. Op het laatste kon de tegenstander nog eens scoren en werd de eindscore vast gelegd op 9-2. Vlak voor het affluiten vielen Jonas en Tobias nog uit met krampen en kniepijn waardoor we heel even met 8 op het veld stonden. Al bij al een makkelijke overwinning en met een goed gevoel de competitie kunnen starten. ()