FC Savio - Red Star : 12 - 0

Datum: 08/09/2023 20:00
Plein: Gulden Kamer 3

weer een mooie avond voetbal, na 10 Min. voetbal waarbij beide teams erg aan elkaar gewaagd zijn stuurt Matijs Jasper op weg die sterk afwerkt. 1-0 nog geen minuut later stuurt Jasper op zijn beurt matijs diep die wilt voorleggen maar de bal gaat via de verdediger in doel. 2-0 de match schakelt door dit voorval al snel weer in het voordeel van savio. met een simpele maar goed doordachte pas zet Matthi Thijs op het goeie pad die dan de bal vakkundig in de netten knalt.3-0 we zijn een grote 20 minuten aan het spelen wanneer Felix doortrekt langs de rechterkant en de bal voorzet naar Jasper die de bal wil verlengen en tegen het been van de verdediger zit. own-goal nmr.2 4-0 na deze 2de owngoal zijn de gemoeden van de tegenstanders duidelijk gezakt. de tegenploeg heeft moeite met opnieuw te beginnen voetballen en savio maakt hier gulzig gebruik van want nog geen 2 min later stuurt Matthi jonas diep die met de nodige geklungel langs 2 verdedigers gaat en de bal in de netten legt. 5-0. niet veel later krijgt jonas de bal aan de 16 en geeft hem door aan Jasper die hem zonder moeite in doel legt. 6-0 in de laatste minuut van de eerste helft krijgt red star de bal maar verliest die al snel door geklungel vanachter waarop jonas maar al te liefst van profiteert en de bal verovert en afgeeft aan Matijs die nog een schepje bovenop red star hun miserie doet en de bal prachtig over de keeper stift. 7-0
tweede helft:
na de start van de 2de helft heeft red star een tweede adem gevonden en stuurt de spits door die niet kan afwerken door onze sterke verdediging. na die gefaalde actie van de tegenstander wordt jonas diep gestuurd en de verdediging passeert en de bal afgeeft aan Jasper die maar moest binnentikken. 8-0 niet veel later doet Jasper Matijs diep lopen die op de keeper knalt maar niet kan klemmen de meegelopen jonas had meer binnen te tikken 9-0
met zo een grote achterstand werd er niet meer gevoetbald bij de tegenstanders waardoor jonas makkelijk de bal kon afnemen van de verdediger en koel kon afwerken. 10-0 Simon komt goed naar binnen en geeft de bal diep naar jonas die 1v1 met de keeper komt te staan maar kan de bal goed in de kortste hoek plaatsten.11-0 ten slotte scoort Jasper de 12-0 binnen op assist van Thijs.