Smash Oedelem - FC Savio : 2 - 5

Datum: 29/09/2023 20:00
Plein: Den Akker

Na de nederlaag tegen FC De Wanhoop was FC Savio gebrand op een overwinning. Omdat we volk tekort kwamen op het middenveld, mocht Titus de positie 10 bekleden.

Na ongeveer 5 minuten was het al zover. Matthie geeft een strakke bal door de defensie van de thuisploeg. Door een twijfelend opkomende keeper moest Titus enkel zijn voet nog tegen de bal zetten om de 0-1 te maken, tevens ook zijn eerste doelpunt voor het seizoen. De match gaat uiteindelijk goed op en neer. Zowel FC Savio als Smash Oedelem probeerden te voetballen, zonder dat beide teams echt veel gevaar creƫren. Uiteindelijk kon Matthie de 0-2, via een deviatie, tegen de netten knallen op een voorzet van Jonas. Meteen ook rust.

Een kwartier in de tweede helft scoort de thuisploeg dan uiteindelijk de aansluitingstreffer. FC Savio moest weer aan de bak, en dat gebeurt ook. 1 minuut na de tegengoal krijgt Titus de bal aangespeeld van Matthie. Titus kapt, en kapt om uiteindelijk 1-op-1 te staan met de keeper die hem in de verste hoek legt, 1-3. De thuisploeg is duidelijk meer vermoeid dan FC Savio en daar maakten we graag gebruik van. Enkele minuten later kon ook Elias zijn eerste van het seizoen maken. Opeens gaat het snel, want ook Jonas scoort. Een voorzet van Bert, vanop de rechterflank, valt op Jonas zijn voet die hem in de winkelhaak plaatst, 1-5. Op het einde van de wedstrijd slikt FC Savio nog een tegendoelpunt. Eindstand: 2-5.