Rickvrienden - FC Savio : 1 - 1

Datum: 06/10/2023 20:00
Plein: KSKV Zwevezele

Verslag:

Deze week moesten we op verplaatsing spelen tegen de rickvrienden in Zwevezele. Met juist genoeg spelers gingen we de wedstrijd met volle moed aan. Het begin verliep stroef mede door het harde hobbelige veld en de druk van de tegenstander. Daardoor waren de eerste kansen ook voor de tegenstander. Na een 1 op 1 situatie met onze keeper en nog een goeie tussenkomst bleef het lang 0-0. Wij kregen onze eerste kansen maar afwerken lukte niet. Naar het einde van de eerste helft kregen we een hoekschop tegen die we niet weg kregen waardoor de tegenstander kon scooren. Met een 1-0 achterstand gingen we rusten.

Het begin van de 2e helft kregen we meer kansen en na een diepe bal van Jasper kon Felix het 1 op 1 knap afmaken. Na de 1-1 werd het niet meer gevaarlijk langs bijde kanten en was een gelijkspel de juiste uitslag. ()