Datum: 23/09/2011 20:00
Plein: Daverlo

Goals: Adri (2x), Seyni

Op een prachtige (na)zomeravond zat de sfeer er goed in met 15 gemotiveerde mannen.
We begonnen zeer sterk aan de match! Na nog geen minuut dook sam, na goed storen, alleen op voor de jonge olva doelman, maar deze redde knap. Nog een paar minuten later werd seyni tegen de vlakte gewerkt in het strafschop, penalty! Al de 2de strafschop in het nog prille voetbalseizoen en telkens op het moment dat onze strafschopnemer koen nog niet aanwezig is of op de bank zit. Dit maal nam thijs zijn verantwoordelijkheid, maar raakte de bal slecht en de bal ging een metertje naast de goal. Na een sterk openingskwartier met veel kansen voor Savio kwam olva een eens over de helft en het was meteen raak 0 – 1. Savio liet zich niet ontmoedigen, kreeg zelf nog een paar goede kansen, maar had toch een mentale klap gekregen. Niet veel later, een 2de kans voor olva en weer raak. Bij de 3de kans voor olva wou wanne een voorzet ontzetten, maar deze belande ook in onze goal. En net voor de rust kregen we zelf een 4de goal tegen.

In de tweede helft stonden er 4 nieuwe krachten op het veld en speelden we wat bevrijder. Niet veel later hadden we onze 1ste verdiende goal van de match te pakken. Adri trapte van de 2de lijn, onderkant lat. We combineerden beter, maar olva bleef gevaarlijk. Vermandele trapte ook vanuit de 2de lijn, de keeper redde maar liet de bal los en adri die gevolgd was trapte de rebound binnen. Even hadden we het gevoel om voor een nieuwe stunt te zorgen, maar de snelle spitsen van olva maakten wat later hun 5de van de avond. Wel kon seyni na een zeer mooie goal de pijn nog verzachten tot 3-5.

De match had zeker anders gelopen moesten we 2-0 zijn voorgekomen, maar dit is praat achteraf. We hebben dit seizoen al een paar moeilijke matchen gehad en we zullen nog moeilijke matchen hebben. Geconcentreerd blijven is de boodschap! (ab)