FC Savio - Leiding Savio : 3 - 3

Datum: 07/10/2011 20:00
Plein: Daverlo

Leiding Savio –FC. Savio:
Dat de leiding van Savio geen makkelijk te kloppen ploeg meer is, dat wisten we van vorig jaar. Toen gingen we nog roemloos onderuit tegen een ploeg bestaande uit Podium aangevuld met een paar gasten van de leiding. Adri, Ollie en Thomas hadden ons dit jaar een voltallige leidingsploeg beloofd. Dus geloofden wij dit keer in onze kansen.
Van bij het begin hadden beide ploegen er zin in. Langs beide kanten werd de bal vlot rondgespeeld zonder echt voor doelgevaar te zorgen. Toch kwam de leiding van Savio iets agressiever voor de dag. En zaten ze iets korter op de bal. FC Savio moest duidelijk nog wakker geschud worden. Adri nam deze taak op zich. Een op eerste zicht onschuldige trap op doel botste voorbij Slos het doel in. De 0-1 was een feit. Pas vanaf dan begon FC Savio kansen bij elkaar te sprokkelen. Uit een verre diepe bal van Koen kon Seynie prachtig afwerken (1-1). We gingen de rust in met 1-1 dus was alles nog mogelijk.
Na de rust duurde het niet lang of Jitse kon na een corner de afvallende bal zomaar binnentikken. Ook die hobbelde iedereen zomaar voorbij tot vlak langs de 2e paal. Fc Savio stond erbij en keek ernaar. Gelukkig was Seynie in vorm en werkte hij de weinige kansen die hij kreeg aan 100% af. Door hard en diep door te gaan op de keeper kon hij zijn 2e treffer maken. FC savio begon er nu in te geloven . Speyns die ondertussen als aanvallende middenvelder op het veld stond kon de bal prachtig voorzetten van op rechts. Vince had hem maar overlangs binnen te koppen. De veer bij de leiding was gebroken. Of dat dachten we toch. Niets van dacht adri en 10 min voor tijd maakte hij er alsnog 3-3 van. Een juist uitslag waar iedereen tevreden mee mocht zijn. Alhoewel, gelijkspelen of verliezen tegen de leiding dat doet altijd pijn.