FC Savio - De Grote Avond : 3 - 3

Datum: 26/04/2024 20:00
Plein: Gulden Kamer 3

Verslag:

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen mochten we nog eens op echt gras spelen ... sommige delen leken meer op een zwembad dan op een voetbalveld!

Het was even zoeken in het begin van de wedstrijd. De tegenstander stond hoog druk te geven en onze laatste passen kwamen net niet aan of waren onzuiver. Toch kwamen wij wel op voorsprong. Een goeie voorzet vanop links door Jonas werd niet goed weg gewerkt door de tegenstander waardoor Jappie makkelijk aan de 2e paal kon scoren. Na de 1-0 bleven de kansen langs beide kanten uit maar uit het niets was daar toch de 1-1 en nietveel later de 1-2 met een geluksdoelpunt die ze waarschijnlijk geen 2 keer zullen maken. 1-2 was ook de ruststand.

In de 2e helft kregen we meer kansen maar was het opnieuw vaak de laatste bal die net niet goed genoeg was waardoor de gelijkmaker van ons uitbleef. Ons harde werk werd beloond door een doelpunt van Mattijs met opnieuw een assist van Jonas. Een harde knal van links buiten de 16 was niet te houden voor de keeper. Wij hadden de meeste kansen om terug op voorsprong te komen maar in het laatste kwartier scoorden de tegenstander toch de 2-3. Een voorzet vanop rechts die aan de eerste paal werd binnen gekopt. Het ging toch niet gebeuren dat we onze laatste wedstrijd gingen verliezen ...
Met wat extra support van Maarten die in de laatste minuten ons kwam aanmoedigen werd de gelijkmaker toch gemaakt van opnieuw onze topscorer Jappie. De assist was opnieuw voor Jonas die er deze avond 3 gaf.

3-3 was de uitslag van onze laatste speeldag. Nu moeten nog enkel de trofeeën uitgedeeld worden voor meeste assists, meeste doelpunten en de belangrijkste man van het seizoen! ()