Smash Oedelem - FC Savio : 4 - 4

Datum: 14/10/2011 20:00
Plein: Den Akker

Na het gelijkspel tegen de leiding begon FC Savio op het veld van Smash Oedelem gretig aan de partij. Op ‘den akker’ (nomen est omen) slaagde FC Savio erin om toch verzorgd te spelen en van achter uit de opbouw te verzorgen. Die initiële druk resulteerde na 15 min in een eerste goal na goed anticiperen van Adri op een doorsteekbal van Thijs. Het uitvoetballen verliep vlot en via een snelle en accurate passing scoorde Seynie (man in vorm) het tweede en teven ook mooiste doelpunt van de avond . FC Savio rook bloed en drukte door. Nemy dikte de score voor de rust nog aan met een afstandschot uit de tweede lijn. 0-3 aan de rust. FC Savio speelde misschien wel zijn beste voetbal van het voorbije seizoen in deze leuke eerste helft! De match leek gespeeld maar niets was minder waar. Smash kwam scherper en gretiger uit de kleedkamers en scoorde na vijf minuten de 1-3. FC Savio leek even het noorden kwijt en slikte in de vijf minuten daarna nog 2 doelpunten. De goede eerste helft was in een mum van tijd teniet gedaan door een efficiënt afwerkende thuisploeg. FC Savio beet van zich af en knokte zich geleidelijk aan terug in de wedstrijd. Na een actie van Sam op links, bracht Seynie FC Savio terug op voorsprong. Ditmaal leek de buit binnen maar in de slotminuten scoorde Smash nog de gelijkmaker via een corner die ongelukkig door Beer in doel werd gedevieerd. FC Savio speelde een match met twee gezichten en lijkt het moeilijk te hebben om de nul te houden! Volgende week voor de winste! (tb)